Congo Grijze Roodstaart Papegaai
Psittacus erithacus

Home | Reacties | Aanbod

 


 Bijgewerkt t/m

 

Klik altijd even op F5 (keyboard) om de laatste versie van deze pagina te laden

 

GERESERVEERD

 

 U ziet de betreffende vogel in deze video opname, gemaakt op 22-11-2015:

video niet zichtbaar? KLIK HIER

 

 

 

GERESERVEERD

 

Zoals u wellicht weet, kunnen wij mede door de beperkte ruimte NOOIT vogels inruilen, retour nemen noch houden in consignatie.

Het is dan ook bij hoge uitzondering dat wij hebben kunnen besluiten een mede papegaaienliefhebber die zeer recent onze jonge grijze roodstaart heeft overgenomen te helpen.

Door zeer urgente en geheel onverwachte privé omstandigheden heeft men vanuit het oogpunt van het welzijn van deze bijzonder tamme en lieve papegaai besloten ons in te schakelen voor bemiddeling. Deze omstandigheden hebben dus door tijdige verplaatsing van de vogel géén negatieve invloed op de vogel gehad.

Wij bemiddelen echter uitsluitend wanneer onze hoge kwaliteits eisen gewaarborgd blijken te zijn. Om dit ondanks het feit dat de vogel nog maar kort bij ons weg is toch opnieuw te kunnen vaststellen, hebben wij de huidige eigenaar verzocht de vogel bij ons te brengen ter observatie.

Inmiddels hebben we de vogel nu ruim een week kunnen observeren en is gebleken dat niet alleen nog steeds wordt voldaan aan onze kwaliteits eisen, maar dat de vogel in feite is gegroeid in vaardigheden en verdere ontwikkelingen boven verwachting. Hierdoor is de feitelijke waarde ook gestegen. Immers er is uiteraard veel meer tijd en energie in gestoken dan doorgaans mogelijk is bij een baby vogel die ons verlaat na socialisatie.

De vogel is in mei 2015 op de leeftijd van 17 weken bij ons vertrokken naar de nieuwe eigenaar. Dit uiteraard na een intensieve periode van deskundige socialisatie.

Voor wie een deskundig tot huisdier gesocialiseerde Congo Grijze Roodstaart papegaai zoekt, is dit een unieke kans.

De mensen hadden zich namelijk VOORDAT de vogel in huis kwam al ter dege voorbereid door o.a. onze BirdBox Vogel Trainings Cursus te volgen. Zowel het dvd pakket als de Online Papegaaienschool hebben zij gevolgd.

Hierdoor kon men vanaf dag 1 de vogel op de juiste manier benaderen, behandelen en trainen wat nu al zijn vruchten afwerpt ondanks het feit dat de vogel nog steeds zeer jong is.

Op dit moment ( zie datum bovenaan deze pagina) is de vogel dus ongeveer een half jaar jong en nu ter observatie bij ons thuis. We hebben geconstateerd dat de vogel nog steeds zo tam is als toen hij ons verliet en goed op schema is met de verdere ontwikkeling, die elke jonge kromsnavel die als huisdier gehouden wordt, meemaakt. De vogel is vrij vroeg met praten en heeft al enkele woordjes geleerd, zoals; 'hallo, kusje, dag en lekker...'

 

GRATIS ER BIJ:

  • Jonge Grijze Roodstaart papegaai ( bijna 6 maanden = kleuterfase) deskundig gesocialiseerd incl. vaste voetring, officiële certificaten voor gezondheid en geslacht = pop:  750,-
  • Birdbox Vogel Trainings Cursus GOUD ( meer info klik hier) versie incl. Online Papegaaienschool + Caique Workshop enz enz met levenslang gratis deskundig advies en updates: 277,-

    Totaal: 1027,-

 

UNIEKE UITZONDERLIJKE 'NO BRAINER' KANS:

De eigenaar heeft besloten dat, zodra wij de beste plek gevonden hebben voor deze prachtige EN LIEVE vogel
en u dus aantoonbaar de beste zorg voor het dier kunt geven u uitsluitend betaald voor de vogel met een kleine onkostenvergoeding a 27,-,
 

totaal dus slechts: 1027,-  677,-
U bespaart maar liefst: 350,- !!!


Alles wat hierboven vermeld staat: uitgebreid voedingspakket, birdbox GOUD versie incl. dvd box met speelgoed en overige attirbuten + levenslang toegang tot de Online Papegaaienschool + VIP Forum incl. updates t/m 2017 (!!!) krijgt u bij aanschaf CADEAU!

reserveer direct klik hier

Na de extra observatieperiode bij ons thuis mag de vogel
dus vanaf maandag 23 november 20:00 uur worden opgehaald.
overige zaken krijgt u direct mee.PSI: wees er heel snel bij, want dit soort kansen staan doorgaans slechts een paar uur online, om daarna VOORGOED te verdwijnen.

PS II: Alle personen boven 40 jaar dienen een schriftelijk bewijs te overleggen, waaruit blijkt dat de vogel ook wanneer u er zelf om welke reden dan ook niet meer voor kunt zorgen ( levensverwachting rond 80 jaar!) toch goed terecht zal komen ( kinderen, familie, vrienden enz).

PS III: over de prijs kan NIET worden onderhandeld!

PS IV: We verbinden onze goede naam niet zomaar aan een papegaai van derden die ter overname wordt aangeboden. Dat we dit nu WEL doen, betekend dus dat de vogel aan al onze voorwaarden en HOGE eisen voldoet.

 
 

 
 
 
 
 
 

 


 

Meer uitgebreide info vind u in onze leden afdeling.

Mocht u besluiten een vogel bij ons te reserveren dan krijgt u automatisch GRATIS levenslang toegang tot de VIP leden afdeling waarin een schat aan extra, voor anderen dus NIET toegankelijke, informatie beschikbaar is en door nieuwe updates ook steeds uitgebreid wordt.

Wilt u uw vogel gaan trainen of specifiek omtrent gedrag, het aanleren van vaardigheden en alles wat er verder komt kijken bij het op verantwoorde wijze houden van een papegaai of parkiet dan kunnen we onze Papegaaienschool Online ( of dvd) cursus van harte aanbevelen. D.m.v. o.a. ruim 40 uur video materiaal leert u alle aspecten van zowel het trainen als het onder optimale omstandigheden als huisdier houden van een papegaai of parkiet. Lees meer

 

De Congo Grijze Roodstaart papegaai Psittacus erithacus wordt bij ons met de uiterste zorg en deskundigheid grootgebracht tot geschikt huisdier.

'Geschikt', slaat hierbij niet alleen op wat wij mensen 'geschikt' vinden, maar evenzo wat geschikt is voor de vogel.

Onze Grijze Roodstaart baby's voelen zich dan ook beslist helemaal happy als huisdier op het moment dat ze ons verlaten. Dit is uiteraard duidelijk zichtbaar ook.

 

 

 

Met de aanleg voor specifiek roodstaart eigen 'eenkennig gedrag' wordt van begin af aan deskundig omgegaan, zodat dit zich niet kan ontwikkelen. vele van deze grijze roodstaart papegaaien gingen reeds voor en zijn fascinerende goed gesocialiseerde huisdieren.

De beslissing voor een grijze roodstaart papegaai neem je niet zomaar. Lees er alles over in de leden afdeling.

Ook is het bij tijdige reservering mogelijk de vogel op te voeden om samen te houden met een soortgenoot in de voliere. Laat dit ons echter wel z.s.m. weten.

Klik hier om een Congo Grijze Roodstaart papegaai BABY te reserveren.

 

Het komt nog al eens voor dat pas later blijkt dat er meer eitjes zijn gelegd en uitkomen dan eerder zichtbaar was. Gedurende de hele broedperiode laten we al onze vogels namelijk zoveel mogelijk met rust en kijken dus slechts af en toe naar de stand van zaken. Daardoor blijft het aantal beschikbare vogels dan gelijk nadat er een gereserveerd is of komen er meer beschikbaar, terwijl eerder minder beschikbare vogels werden vermeld.

Foto's en video's van gereserveerde vogels vind u in het VIP leden gedeelte, waarvan u automatisch gratis lid bent na reservering.

 

Papieren

Bij alle vogels boven de 550,- ontvangt elke nieuwe eigenaar
van ons de officiele certificaten voor gezondheid en geslacht.
Dit betekend dus dat al deze vogels extra tests ondergaan,
voordat ze ons verlaten. Verder worden alle koppels jaarlijks getest.

 

Prijzen

De prijs verschilt per seizoen, maar is doorgaans 750,- Dit bedrag wordt meestal in 2 delen van 50% voldaan. De helft bij reservering van de vogel en de andere helft wanneer u de vogel komt ophalen ( of wij hem bezorgen, zo u wilt). Lees meer over onze prijzen ...

 

Wanneer ophalen?

De broedtijd duurt ongeveer 30 dagen, dus zo kun je bij benadering uitrekenen wanneer ze geboren zullen worden. Dan nog eens tussen 8 en 10 weken bij de ouders, voordat ze door ons worden gesocialiseerd tot huisdier. Gemiddeld kun je vanaf geboorte tot klaar voor vertrek om naar de nieuwe eigenaar te gaan ongeveer 17 weken tellen. Dit kan langer of korter duren, omdat we ons volledig richten op de individuele ontwikkeling van elke jonge vogel.

Zodra de vogel de juiste kenmerken vertoond, waaruit we kunnen afleiden dat het tijd is om naar de nieuwe en definitieve verzorgers te gaan, binnen maximaal 10 dagen, maken we een afspraak met degene die hem gereserveerd heeft. Op deze manier bereiken we al ruim 14 jaar de beste resultaten en zijn ook deze vogels van ons tot ver in het buitenland bekend om hun sterke vriendschappelijke houding t.o.v. de mensen en zelfs andere huisdieren.
Je leest hierover alles in onze voorwaarden.
 

 
 
RESERVEER DEZE GRIJZE ROODSTAART ++ DIRECT:
 

Let Op: Dit formulier is niet bedoeld voor het stellen van vragen, maar uitsluitend voor het plaatsen van een reservering. Vragen die via dit formulier worden gesteld, kunnen helaas niet worden beantwoord. Heeft u een vraag? Gebruik dan aub dit formulier.

 
Weet u het zeker? Uw reservering wordt als een serieuze bindende overeenkomst behandeld. Wilt u de reservering van de vogel incl. kooi en cursus vastleggen, klik dan NA HET INVULLEN hieronder op 'VERZEND'. U geeft daarmee aan de voorwaarden gelezen te hebben en daarmee nadrukkelijk akkoord te gaan. Klik hier voor de: voorwaarden. Nadat u de betaalgegevens heeft ontvangen, is de voorlopige reservering 24 uur geldig.

a.u.b. aanvinken ter bevestiging dat u de voorwaarden heeft gelezen en d.m.v. deze overeenkomst daarmee akkoord gaat. Niet aangevinkte formulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

 

Vul a.u.b. de volgende gegevens in om DEZE GRIJZE ROODSTAART te reserveren:

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

Even eruit om te ringen en te controleren, dan snel weer terug naar papa gaai en mama gaai:

 

 

 
 
De invloed van de kweekmethode op het gedrag van de grijze roodstaart is een onderschatte kwestie. Je leest er alles over in de Leden Afdeling.
Lees Meer over de Grijze Roodstaart
 
Lees meer specifiek over papegaaien voeding.
 

 

 
Alex de Grijze Roodstaart
 

Door de wetenschappelijke onderzoeken van Irene Pepperberg is de laatste jaren overduidelijk aangetoond dat met name de Grijze Roodstaart een intelligentie niveau heeft vergelijkbaar met een kind van 4 - 5 jaar. Helaas is Alex in 2007 overleden, maar heeft een schat aan zeer waardevolle informatie achtergelaten. Bekijk de officiële website en ontdek wie uw papegaai werkelijk is. Of ontdek een schat aan zeer waardevolle informatie om u voor te bereiden op een eventueel aanschaf van deze unieke vogel.

Wist u dat de grijze roodstaart het enige dier is met een spraakvermogen? Zelfs een gorilla mist bepaalde delen in de hersenen die wel bij deze vogel aanwezig zijn. In tegenstelling tot wat lange tijd wereldwijd werd aangenomen, blijkt de grijze roodstaart papegaai niet zo maar een 'naprater' te zijn, maar een ontwikkeld dier met complexe gevoelens, emoties en het vermogen daarover d.m.v. taal te communiceren.

Ook kunt u hier de nieuwsbrief m.b.t. het overlijden van Alex downloaden. Er staat waardevolle informatie in over de nalatenschap.

In het leden gedeelte vind u meer info omtrent de grijze roodstaart pagegaai en ook de foto en/of video updates als u er een gereserveerd heeft.

Voor meer algemene info is ook op wikipedia e.e.a. te vinden over de grijze roodstaart papegaai.

 
 
 
De invloed van de kweekmethode op het gedrag van de grijze roodstaart is een onderschatte kwestie. Je leest er alles over in de Leden Afdeling. Lees Meer over de Grijze Roodstaart
 
Lees meer specifiek over papegaaien voeding.
 
 
 

Welke Vogel Past bij Jou?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels?

Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk!
Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan

 

 

 

ContactReacties | Faqs