NIEUWS & MELDINGEN

HOME | PRIJZEN | NIEUWSBRIEF | BESCHIKBAAR | VRAGEN

 
 

 Bijgewerkt t/m  

 
 

Op deze pagina geven we vooral technische info m.b.t. onze websites.
Waar techniek wordt gebruikt, zijn ook altijd storingen te vinden.
Het hele internet is een grote berg techniek, dat er wel eens iets mis gaat, hoort er helaas bij.

Het gebeurd bij de beste websites regelmatig dat er aanpassingen moeten worden gedaan en/of storingen zijn. Zo kan dit dus ook bij ons het geval zijn.

Is er bij ons een storing, update of andere belangrijke foutmelding bekend dan vindt u deze hier op de nieuwspagina.

Lukt het bijvoorbeeld niet om te reserveren of werkt een andere pagina niet, laat het ons a.u.b. weten via het contact formulier, zodat e.e.a. kan worden opgelost.

 
 
 
MELDINGEN:
 
covid-19 update ook wij zijn genoodzaakt maatregelen te treffen m.b.t. het virus en door de overheid opgelegde regels hieromtrent. Dit veroorzaakt momenteel erg veel extra (zinloos) werk en levert ernstige beperkingen op m.b.t. bezorging en bezoek. Ook wat betreft onze webwinkel ondervinden we regelmatig ernstige hinder van zowel toelevering als levering van bestellingen. Zowel de algehele door de overheid gecreeerde situatie als daaruit voortvloeiende maatregelen met hun consequenties zien wij als een misdaad tegen de bevolking in zijn algemeenheid. Wat betreft beoordeling van de ernst van het (vermeende) virus kunnen wij ons net als ieder ander slechts baseren op de door het RIVM verstrekte gegevens. Juist deze data bewijst dat door de regering genomen maatregelen in geen enkele verhouding daartoe staan. Ofwel moet de regering worden vervolgd wegens grove nalatigheid t.a.v. de voorgaande jaren m.b.t. door de RIVM gepubliceerde cijfers t.a.v. sterftecijfers en bijvoorbeeld geregistreerde griepbesmettingen ofwel dient de regering te worden vervolgd voor grove schending van burger- en mensenrechten in het algemeen t.a.v. de huidige gecreeerde situatie. Dan weet u even ons standpunt hierin wat niet wegneemt dat wij ons noodgedwongen aan de maatregelen dienen te houden en helaas geen bezoek ontvangen zonder afspraak. Wie dat toch probeert, wordt weggestuurd en wij dienen daar melding van te maken bij plaatselijke autoriteiten. (zie regels website rivm).
 
covid-19 We ontvangen veel berichten met vragen over covid-19 m.b.t. kromsnavels.
Bekijk hier ons geplaatste bericht.
 
mrt/apr 2020 voortzetting vogelleercentrum.nl upgrade
 
jan/feb 2020 verdere update vogelleercentrum.nl bepaalde nieuwe pages worden in de loop van deze maanden gelinkt.
 
nov/dec migratie naar nieuw platform alle website, geen hinder te verwachten
 
sept/okt 2019 vanwege opnieuw onverwacht overlijden in naaste familie en hieruit voortvloeiende overvolle agenda worden in elk geval tot 1 november 2019 geen afspraken ingepland. Een enkele uitzondering wellicht daargelaten. Dank voor uw begrip.
 
17-08-2019 t/m 28-08-2019 Houden wij grote schoonmaak en reorganisatie van kweekruimtes en verblijven, Hierdoor zijn we tijdelijk even niet bereikbaar. vanaf 29 augustus weer alles operationeel.
 
maart 2019 Wanneer u een VIP plus account heeft op het VLC kan het voorkomen dat u een automatisch gegenereerd bericht ontvangt met de melding dat uw account gaat verlopen. Dit betreft echter het automatisch aangemaakte basis-account en heeft geen invloed op uw VIP+ account. U kunt het bericht dus als niet verzonden beschouwen.
 
29-01-2019 birdsuper.com onderhoud voorlopig afgerond, site weer beschikbaar
 
 
 

oudere berichten

 
 
 
 

 
 
 

 

 
<