Home | Vogelsoorten | Aanbod

Voor veel vogels is het vaak beter om ten minste per 2 gehouden te worden. Ook per stel blijven onze vogels absoluut tam. Daarom krijgt u altijd korting, wanneer u besluit 2 of meer vogels tegelijk over te nemen...
 
Vogels Ruilen
 

Het is niet mogelijk een vogel bij ons in te ruilen, ook niet met bijbetaling, omdat we eenvoudigweg de ruimte er niet voor hebben.

Ruilen nadat de vogel is opgehaald, moet worden vermeden. In de loop van de jaren hebben we onze visie hierop aan moeten bijstellen. Helaas komt het ondanks wederzijds inschattingsvermogen toch af en toe voor dat men een vogel neemt en er dan al dan niet snel achter komt dat het houden van een vogel toch niet is wat men eigenlijk wil.

Dit is absoluut uw eigen verantwoordelijkheid en wij nemen in zo'n geval de vogel(s) NIET terug. Via onze website en uitgebreide mondelinge uitleg en advies omtrent uw persoonlijke situatie vooraf is het zeer wel mogelijk om uit te vinden of het houden van een vogel als huisdier bij u past.

We hebben veel kweekkoppels die regelmatig jongen hebben welke bij ons in huis verder gesocialiseerd worden. Het worden er snel te veel, waardoor de 'tam-maak-training' eenvoudigweg niet meer effectief zou zijn. Er is dus beslist geen ruimte om de eenmaal geplaatste vogel(s) weer terug te nemen.

Mocht het om enige reden absoluut niet klikken met uw andere vogel, dan kunt u als het echt niet meer gaat in de meeste gevallen wel een andere vogel krijgen. We zijn hier echter voorzichtig mee, want we willen niet dat er met de dieren gesold wordt. Vaak komt het na enig geduld en soms even uit elkaar halen later weer helemaal goed.

Let op: Na de eerste 7 dagen na vertrek ruilen we echter onder geen enkele voorwaarde nog vogels om!

 
Voor meer voorwaarden
 
 
 

  ContactDierenartsen | Faqs

tammevogels.nl 1984-2020 | Disclaimer | Privacy Policy | Voorwaarden | VLC